ΣΤΑΘΜΟΣ
Ιλιάνα
Κάθε βράδυ 22:00-24:00 Late & Live με την Ιλιάνα!
Ο πρώτος δίσκος βινυλίου που αγόρασα ήταν το ”Bolero” του Ravel!! Προς μεγάλη απογοήτευση των γονιών μου, όμως, τα επομενα βινύλια που έφερα στο σπίτι δεν τα είχα αγοράσει από το section της κλασικής μουσικής...Γιατί στα 17 μου χρόνια, άκουσα για πρώτη φορά τη μουσική που ηταν μοιραίο να σημαδέψει τη ζωή μου...Breakbeat/hardcore/drum n bass… σε αυτούς τους ήχους βρήκα τον εαυτό μου...και αποφάσισα τι μουσική ήθελα να παίζω (αφου ήδη ονειρευόμουν να γίνω dj)
 
Όσο για την πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη, το ραδιόφωνο, ήμουν από πολύ πιο νωρίς σίγουρη...ήθελα να γίνω ο «θηλυκος Μιχαλης Τσαουσόπουλος» (αν αυτό μπορούσε ποτέ να υπάρξει)...γι’ αυτό το λόγο (και γίατί ήταν απίστευτα funκαι καλοπροαίρετος...) άκουγα φανατικά τις εκπομπές του σε όποιον ραδιοφωνικό σταθμό κ αν βρισκόταν...Έχετε ποτέ ακουσει να λένε ότι «αν θέλεις κάτι πραγματικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις; Ποτέ μου δεν το πίστεψα πραγματικά...πιστεύω όμως πλέον στην τύχη, γιατί σ’αυτή την περίπτωση... στάθηκα τυχερή!
 
Πρώτη εκπομπή στο ραδιόφωνο! Μαζί με τον πιο έμπειρο Αλέξανδρο Δράκο, στο Life FM 89,2, έναν από τους πρώτους που έπαιζε ηλεκτρονική μουσική. Η συνέχεια στον NRG 105,5 και από εκεί στο Radio DJ, πάντα με τον Αλέξανδρο, στη βραδυνή dance εκπομπή του σταθμού...Τα υπόλοιπα...πάντα στην ίδια συχνότητα...στους 95,2, καθημερινά, 10-12 το βράδυ με τους πιο ”pop”ular current ήχους.
 
Ο έρωτας για το drum n bass δεν έσβησε ακριβώς, μετουσιώθηκε θα έλεγα σε αγάπη για (σχεδόν) όλες τις μουσικές του κόσμου! Jazzy, funky ήχοι, new retro, καλο mainstream και hip hop, αυτά που θα ακούσετε πλέον στα dj sets μου...
 
...και οι μεγάλες μου αγάπες στη ζωή συνεχίζουν να είναι οι ίδιες...μουσική, χορος, ραδιόφωνο, έρωτας, καλό φαγητό, κινηματογράφος, ταξίδια και....όλα τα τετράποδα του κόσμου!!! Με μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Goldie (την γατούλα μου) και το Frenchie (το απίστευτο γαλλάκι...)